Welcome To
Glory!

Custom Tailored Fashion

We Make It Our Business To Make You Look Glorious

Hoe Werkt Het?

Wij maken kleren voor jou! Best wel simpel. Als je een kledingstuk bij ons bestelt, vragen we je niet om maat S/M/l/XL te kiezen. We vragen je om je lichaam op te meten, zodat we precies kunnen maken wat past bij jou. We maken jouw kledingstuk dus nádat we je maten weten, niet ervóór. Klinkt logisch, toch?

De grote fashion-ketens hebben ons wijsgemaakt dat we allemaal dezelfde lichamen zouden moeten hebben, maar niets is minder waar! Elk lichaam is uniek. Daarom maken wij voor iedere klant een uniek kledingstuk dat uitgaat van het lichaam, de stijl en de persoonlijkheid van die specifieke persoon. 

Rokken

Niks zo fijn als een mooie rok om je instant vrouwelijk en krachtig te voelen! Benadruk je glorieuze vormen in één van onze maatwerk rokken.

handpainted floral dress

Jurken

Neem een kijkje bij onze vrouwelijke en vrolijke zomerjurken

Special Requests

Welke vrouw heeft er nou niet een bepaald kledingstuk in haar hoofd dat ze nergens kan vinden? Een jurk met een décolleté op de rug in plaats van op de borst, een rok in nèt die ene kleur blauw, een trui met extra lange mouwen in een heerlijk zacht stofje? Wat het ook is dat je zoekt, wij kunnen het maken!

Misschien ben je ook op zoek naar een jumpsuit, of misschien is het iets anders, maar hoe dan ook: wij helpen je verder.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20230903_153721-768x1024.jpg

Testimonials